Jatetxe honek azken urteotan izan ditu aldaketarik nabarmenenak.Berritzerako orduan, Iburretakoek argi izan dute zer nolakojatetxea nahi duten, eta era berean, zer nolako zerbitzua eman beharduten. Hori lortzeko jarraitu duten ildoetako bat zerbitzuaeuskaratzen joatearena izan da. Egindako lAnaren ondorio dirajatetxearen paisaia linguistikoa (letrero, musika..) dokumentuak(fakturak, karta…) edo lankide berriak hautatzerakoan euskarariematen zaion garrantzia.
Baina zerbitzua alde batera utzi gabe, Iburretaren altxorrasukaldea denez, urte sasoi honetako menu bat eskatu diogu Anari.Ea zer moduzkoa iruditzen zaizuen!
Menua:
– Gratinatutako zainzuriakhojaldrearekin.
– Langostinoak, pipergorriekin, frejitutako baratzuriekin eta piperbeltzarekineskabetxatuta.
– Labean erretako lupia,gainean patata, tomate eta oliozpin saltsarekin.
– Mamia moussea.
Eta guzti honi laguntzeko txakolin berria.
Datu interesgarri batzuk:
45 pertsonentzako jantokia
Eguneko Menua: 1100pta
Telefonoa: 943.08.19