
Horretarako, bezero bakoitzarengustuetara eta beharrizanetara egokitutako jatorduak eskaintzendituzte, dieta orekatua eta kalitatezkoa izanik, beti ere,oinarria.Sutondoko ordezkariek aurkezpenean adierazi zutenez,zerbitzu berri honek, sukaldean janaria prestatu beharrik ez izatezgain, baditu beste abantaila batzuk ere. Plater eta dietaespezifikoak prestatzen dituzte, sukaldean istripuak izateko arriskuamurrizten du eta denbora libre gehiago izateko aukera eskaintzen diepertsonei.
Iaz aurkeztu zuten programa lurraldemailan eta jada, martxan da zenbait herritan, Beasainen adibidez.Urretxun ere, lau erabiltzaile badaude dagoeneko. Bazkariko menuak 4euro balio du, afarikoak 3,60 euro eta bi jatorduak eskatuz gero 7,10euro ordaindu behar da.
Erraztasunak emateko, janaria ontzietanbanatzen dute, erabiltzaileak, modu ordenatuan hozkailuan sartudezan. Astean behin jasoko du bezeroak aste osorako janaria, bereetxean. Izena eman edo informazio gehiagorako 943 34 42 90era deitudaiteke.